Missie

We streven naar het ondersteunen van kankerpatiënten en het stimuleren van kankeronderzoek. Elk jaar worden miljarden gespendeerd aan onderzoek naar verfijnde diagnose technieken, nieuwe farmaceutische chemo en immunotherapie, speciale straling of operaties en worden er vorderingen geboekt voor een of ander orgaan en de kankerbehandeling in dat deeltje van het lichaam. In vergelijking daarmee zijn de bedragen (en de bijdragen aan onderzoek) besteed aan preventie, sociale en emotionele ondersteuning van kankerpatiënten of geestelijke gezondheid minimaal.
We geloven dat mensen ten onder gaan door gebrek aan kennis op deze domeinen en beschouwen het als onze missie om hen hierover informatie te geven en hen te motiveren om bij zichzelf te onderzoeken of veranderingen op gebied van voeding, stressmanagement, emoties en levensstijl ook beterschap kunnen brengen in hun situatie.
Wij geloven dat geestelijke gezondheid een belangrijk onderdeel is van de algehele gezondheid en dat God de ‘grote arts’ is. Hij creëerde het immuunsysteem en  het zelf genezende mechanisme van het lichaam. Verschillende vormen van actie hebben een positieve impact op dit systeem.TestMOJO is een eerste onderzoek naar de invloed van voeding via moringa en jojoba op de typische markers voor kanker. 

U kunt ons in onze missie steunen door

  • het lezen en verspreiden van onze gratis brochure
  • ons in contact te brengen met kankerpatiënten en hun therapeuten
  • het sponsoren van het onderzoek: voor elke 500 euro die hiervoor binnenkomt bieden wij één kankerpatiënt een gratis testMOJO aan. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies.