Mijn collega ondernemer op de cover van een anti-kanker tijdschrift

Hierbij drie statements en een oproep:

  1. Het Moermandieet staat in Nederland bekend als een anti-kanker dieet van de arts Moerman. Op de cover van het mei-tijdschrift van de Moermanstichting prijkt mijn collega Herman, wiens genezingsproces binnenin wordt beschreven. Het is een verhaal van leven, lijden, hoop en overwinning en het nodigt de lezer uit om zelf ook verder te zoeken, over de grenzen heen van de klassieke therapieën. Niet dat we niet geloven in operatie, chemo of bestraling, maar wel dat er meer is dan dat. Daarom, doe steeds wat oncologen, artsen of therapeuten zeggen, maar bespreek ook de alternatieve vormen met hen. Lees het hele verhaal hier:
  1. Samen met Herman kon ik het MOJOprotocol ontwikkelen. MOJO is enerzijds een samengaan van Moringa en Jojoba. Dat zijn de twee tropische planten met heilzame werking waar we allebei heel erg in geloven. Mojo is ook een samentrekking van twee Engelse woorden: Motivation en Joy, twee kenmerken die de ‘sparkle’ of de vonk van hoop aanwakkeren om door te gaan. Vraag hier de volledige MOJO brochure gratis aan.
  1. Is dit valse hoop wekken? Valse hoop geven betekent dat je mensen hoop geeft op iets dat fout of niet waar is. Het feit dat Herman volgens de klassieke theorieën – momenteel –  onverklaarbaar genezen is, is en blijft een feit en dus waar. Hij heeft zijn kanker op een statistisch onverwachte manier genezen!

Met MOJO zijn we al lang de fase voorbij van “zou dit misschien valse hoop zijn?“. Er bestaan echt al teveel wetenschappelijke onderzoeken (je kunt ze hier nalezen) die de  positieve eigenschappen van moringa en jojoba bevestigen. Wij willen nu een stap verder gaan en een onderzoek met kankerpatiënten opstarten om na te gaan hoe en in welke mate het volgen van het MOJO-protocol de kankermarkers verlaagt.

Daarom zijn we op zoek naar 1000 kankerpatiënten en 50 therapeuten (artsen, oncologen …) die MOJO in hun genezingsproces, genezingstherapie/ behandeling willen integreren! Iets voor jou? Meld je aan.

Men zegge het voort!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, aanvaardt u het gebruik van cookies.